HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Fogyókúra és Masszázs - Együtt Hatásosabb

2010.10.26. 09:35 masszazsmóni

Fogyókúra= tesmozgás + diéta+ masszázs. Ez a tuti recept. De vajon hogyan segíti fogyókúránkat a masszázs?

Ha fogyókúrát szeretnénk kezdeni általában testmozgást és étrend változtatást kell végeznünk. A megfelelő étrend ugyanis meghatározó. Bár ma már közhelynek számít, tényleg nem mindegy, hogy milyen ételeket eszünk. Gondoljunk bele hogy egy-egy ételt hogyan tud feldolgozni a szervezetünk. Míg a könnyű dolgokat hamar a zsíros nehéz ételeket csak nagyon lassan emésztjük meg.  A rendszeres tesmozgás szintén számít a fogyásnál hiszen ez tartja fitten izmainkat és segít a kalóriák égetésében. A masszázs egyfajta passzív testmozgásnak számít tulajdonképp, hiszen ennek során az izmok és a különböző reflexpontok érintésével, mozgatásával felgyorítjuk az anyagcsere folyamatokat. A masszázs élénkíti a keringési,emésztési rendszerünket és szerveinket is, így testünk hamarabb méregtelenít. Megszabadulva a felesleges salakanyagoktól, zsiradékoktól testünk sokkal egészségesebben felszabadultabban működhet ezért érdemes rendszeres masszázskezelést alkalmazni különösen fogyókúra alatt. Amellett, hogy hatásos legjobb tulajdonsága hogy igazán kellemes és frissítő érzést kelt, ami nem minden fogyókúra általános jellemzője. Tehát azt hiszem mindenképp érdemes kipróbálni!

Szólj hozzá!

Címkék: egészség fogyókúra masszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr852396812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása