HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Lávaköves Masszázs

2010.10.24. 16:32 masszazsmóni

A masszázsok közül mostanában egyre jobban elterjedt fajta a lávaköves masszázs. Annak ellenére hogy manapság divatos sokkal régebbről ered. A meleg kövek gyógyító erejét ugyanis már az ősmagyarok korában tevékenykedő sámánok és az amerikai őslakos indiánok is kihasználták.

 

A mai masszázstechnika során a vulkáni eredetű lávaköveket körülbelül 50 fokosra melegítik és ezeket helyezik el a páciens testének meghatározott pontjain. A fő pontokat - ahova a nagyobb kövek kerülnek - a test csakra pontjainak nevezzük. A csakra pontok az őket érő meleg hatására kinyílnak és szabadon engedik az energiaáramlást a testünkben. Ez az a hatása a lávaköves masszázsnak, amitől a teljes ellazulás élményét megtapasztalhatjuk.

A rendszeres kezeléssel csökkenthető a stressz és az izomfájdalom, elősegíti a méregtelenítést és az anyagcserét valamint jobb közérzetet, harmóniát hoz. Egy-egy masszázs időpontja között azonban jobb ha eltelik 1-2 nap.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr882365890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása