HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Melyik Fogyókúrát Válasszam?

2010.10.16. 15:17 masszazsmóni

Ha eldöntöttük hogy fogyni akarunk már megvan a kezdő lépés. Sokan azonban ettől a ponttól nem tudnak továbblépni és csak próbálgatják egyik diétát a másik után. Ez nem vezet pozitív eredményre, csak ahhoz, hogy az illető elveszti a lelkesedését és feladja a fogyás reményét is. A probléma a dietetikus szakértő és orvosok szerint ott kezdődik, hogy az emberek nem a számukra megfelelő diétét választják. Nincs olyan ruha a világon, ami mindenkinek egyformán jól áll vagy olyan étel amit mindenki egyformán szeretne. Így van ez a diéták esetében is. Sok-sok fogyókúrás programmal találkozhatunk, de ezek közül nem mind lesz számunkra hatásos.

A jelszó: Ismerd meg magad!

A megoldást nem egy magazin hasábjain vagy az orvosunk rendelőjében fogjuk megtalálni, hanem saját magunkban. Ahhoz hogy kiválasszuk a számunkra leginkább megfelelő fogyókúrás-programot, tisztában kell lennünk azzal, mi az amit szeretünk. Társasági ember valószínűleg könnyebben fogyna mások támogatásával, csoportban, a visszahúzódó emberek pedig szívesebben folytatnak otthoni diétát és vannak akiken a fogyasztó masszázsok ereje segít.

Hasznos tanácsok

Mindenképpen figyeljünk azonban arra, hogy változatos étrendet biztosítson, rostban gazdag ételeket és telítetlen zsírsavakat részesítse előnyben. A dietetikusok szerint nem érdemes olyan diétába kezdeni melyek azonnali gyors eredményt ígérnek, hiszen ez a szervezet számára megterhelő lehet és egyébként is a gyorsan leadott kilók ugyanolyan gyorsan vissza is térnek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr782365735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása