HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Babamasszázs

2010.10.13. 16:30 masszazsmóni

 

Nemcsak nekünk felnőtteknek, de már az egészen picik is élvezhetik a masszázs kellemes érzését. Azonban míg mi elmehetünk bármely masszázsszalonba, a piciknek szüksége van a megszokott környezetükre és emberekre, hogy biztonságban érezhessék magukat. A szülők bármikor alkalmazhatják a babamasszázst egészen biztosan érdekes élmény lesz a kicsinek. Nem bonyolult, inkább odafigyelést igénylő technikáról van szó. Figyeljünk azonban mi az amit szeret és melyik érintésre reagál negatívan a baba. A rendszeres masszázs erősíti a baba izomzatát, immunrendszerét és javítja vérkeringését. Emellett jó kapcsolaterősítő játék lehet baba és mama között.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr472347170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása