HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Mézes masszázs

2010.10.01. 09:30 masszazsmóni

A méz jótékony hatása köztudott. A benne lévő propolisz már a kaptárban is a baktériumok távoltartására szolgál. Ezenkívül rendkívül magas ásványianyag és vitamintartalma van.  Nem hiába jól bevált gyógyszere a megfázásnak, gyulladásos betegségeknek. Ahogyan belülről úgy kívülről a bőrön keresztül is kifejti jótékony hatását egyfajta vaákumos masszázstechnika alkalmazásával. A mézes masszázs jót tesz a bőrnek és a belsőnek is. Először ugyan nem biztos, hogy kellemes érzés a ragadós bőr, de érdemes kibékülni vele. Amellett, hogy szebbé teszi a bőrt, izomlazító és fájdalomcsillapító hatása is van.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség méz masszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr612331558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása