HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Jótékony Tea

2010.11.04. 11:02 masszazsmóni

Ha a masszázs vonatkozásában valamilyen italról beszélünk, az egész biztosan a tea lesz.  A masszázsszalonokra is jellemző, hogy egy-egy kezelés után kapunk egy csésze teát. Ez azért töténik így, mert a tea az az ital ami a masszázshoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Tehát akár egy kellemes masszázs, a tea is frissítő és nyugtató hatású is egyben. Ez a párosítás pedig nem sok mindenre jellemző.

A teázás szokása 5000 évvel korábbról Kínából ered. Majd fokozatosan terjedt nyugat felé. Ázsiából Európába pedig a középkor folyamán jutott el. Az első európai aki megismerte a teát egy portugál szrzetes volt az 1500-as években. Ezután kereskedők adták-vették Európa szerte és lett a világ legnépszerűbb frissítő itala minden korosztály számára.

Mint ahogy egy masszázs sem csak jó közérzetet ad, hanem az egészségünkre is jó hatással van, a teánál is hasonló a helyzet. Hidegen vagy melegen, de szeretjük, mert finom és jó kortyolgatni ugyanakkor immunrendszerünket erősíti magas vitamin és ásványianyag tartalma miatt. Úgyhogy ha otthon egy kis lazításra vágyunk, akár masszázs után a teát ne hagyjuk ki!

Szólj hozzá!

Címkék: ital tea masszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr572422705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása