HTML

masszázs-sarok

Itt megtalálhattok minden érdekességet, különlegességet és persze alapvető dolgokat is amik a masszázs világával kapcsolatosak. Videók, képek, cikkek várják hogy benézz!

Friss topikok

Linkblog

Masszázs Mini - Történelem 1.

2010.09.27. 11:42 masszazsmóni

A masszázs alapvetően az emberi test fizikai érintésének jótékony hatásairól szól. Így mivel az érintése öszötönös cselekvés a masszázs története ősi időkre nyúlik vissza. Magát a szót származtatják a görög masszein- gyúrni jelentésű- igéből, valamint a francia massage szóból. A masszázsról, mint gyógyítás egyik legrégebbi formájáról az ókori Kínai, Indiai, Római és Görög földekről származó források adnak tanubizonyságot. A középkor folyamán terjedt egyre nyugatabbra, majd a XIX-XXI. századra az egészségmegőrzés és a gyógyítás egyik legfontosabb kiegészítő terápiája lett.

Szólj hozzá!

Címkék: masszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazssarok.blog.hu/api/trackback/id/tr902326577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása